ANAOKULU BEDEN EĞİTİMİ VE OYUN

ANAOKULU BEDEN EĞİTİMİ ETKİNLİKLERİ

■ Anaokulumuzda Beden Eğitimi etkinlikleri öğrencilerin vücut koordinasyonlarını, esnekliğini ve kondisyonunu geliştirmeye yönelik hazırlanmış etkinlikleri içerir.

■ Psikomotor alana ait becerilerini desteklemenin yanı sıra, öğrencilerin farkındalık duygusu ile sosyal becerilerini de geliştirmeyi hedefleyen bu etkinlikler çeşitli sportif oyunlar, temel jimnastik ve denge hareketleri ile zenginleştirilmektedir.

■ Beden Eğitimi etkinlikleri spor salonu ile sınırlı kalmayıp, okul bahçeleri, stadyum ve Kolej Sokağı’nda da uygulanmaktadır.

HAREKET EĞİTİMİ ÇALIŞMALARI

■ AKTİF VE SAĞLIKLI YAŞAM

■ SPOR KÜLTÜRÜNÜ BENİMSEME

■ YER DEĞİŞTİRME HAREKETLERİ

■ DENGE HAREKETLERİ

■ NESNE KONTROLÜ

ANAOKULUMUZDA UYGULANA PROJE

■ SAĞLIK İÇİN HAREKET ET;

Okulumuzda “Sağlık İçin Hareket Et” temasından yola çıkarak hafta içi Pazartesi ve Çarşamba günleri Yoga Öğretmenimiz Mehtap Erkul eşliğinde sabah Yogası, Salı ve Perşembe günleri Beden Eğitimi Öğretmeni Gülay Bilgen’in hazırladığı video eşliğinde sınıflarda sabah sporu yapan öğrencilerimiz, Cuma günü de aynı temayı kapsayan Beden eğitimi Öğretmeni tarafından hazırlanmış olan dans videosu ile güne zinde başlıyorlar.Aynı zamanda okul bahçesi, kolej sokağı ve okul stadyumunda da etkinliklerimiz için bir araya geliyoruz.

PAZARTESİ; Sabah Yogası

SALI; Sabah Sporu