8. Sınıflar Futbol Turnuvasında Şampiyon 8-E Sınıfı Oldu.

Ortaokul Beden Eğitimi Zümremiz tarafından 8. Sınıflar arasında düzenlenen futbol turnuvasında final heyecanı yaşandı. 18 sınıfın kıyasıya mücadele ettiği turnuvada final müsabakası 23.11.2023 tarihinde 8-C ve 8-E sınıfları arasında oynandı.

Mücadelenin ilk dakikasında öne geçen 8-C sınıfı ikinici yarıdaki gole engel olamadı ve normal süre 1-1 eşitlikle noktalandı.

Penaltı atışları sonucunda rakibine üstünlük kuran 8-E sınıfı şampiyon olurken 8-C sınıfı gümüş madalya kazandı.

Öğrencilerimize madalyalarını Ted Ankara Koleji Vakfı Özel Ortaokulu Müdür Başyardımcımız Sayın Eftal Süngü ve Kat Müdür Yardımcımız Sayın Belgin Oluklu takdim etti.

Ayrıca turnuvanın en güzel golü ve en iyi kaleci performansı ödülleri de sahiplerini buldu. Turnuvanın en güzel gol ödülünü 8 – O sınıfından Fazlullah Okyanus Yıkılmaz alırken turnuvanın en iyi kaleci performansı ödülü 8-E sınıfından Fikret Yenigün’ün oldu.

Turnuvaya katılan bütün öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.