15 – 21 MAYIS GENÇLİK HAFTASI FUTBOL TURNUVASI

Gençlik Haftası’nda Lise Okul Müdürümüz Sn. Tamer ATACAN, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz arasında düzenlenen futbol turnuvasında, gençleri spor ve rekabet ruhuyla buluşturduk. Bu turnuva ile gençlerin bir araya gelerek dostluk ve takım ruhuyla güçlenmelerini sağlamaya hedefledik..

Her sene geleneksel olarak düzenlediğimiz Turnuvamız gençlerin fiziksel aktivite yapmalarını teşvik ederken, aynı zamanda takım çalışması, liderlik ve centilmenlik gibi önemli değerleri de geliştirmelerine yardımcı olmaktadır.

Bu turnuva, gençleri spora teşvik etmekle kalmaz, aynı zamanda onların sosyal ilişkilerini güçlendirirken öğrencilerin iletişim becerilerini geliştirmelerine ve birlikte çalışma yeteneklerini artırmalarına katkı sağlar.

Futbol turnuvamıza katılımları için Okul Müdürümüz Sn. Tamer ATACAN’ a, Öğretmenlerimize ve Öğrencilerimize, seyirci olarak turnuvaya ayrı bir hava katan değerli öğrencilerimize teşekkür ederiz.

“Kendini keşfet, sınırlarını zorla: Sporla hayatına yön ver!”