Anaokulu Etkinliklerimiz

Eylül

YÜZME

Okul öncesi çocuklarda; Bedensel, fizyolojik, duygusal gelişimleri çok önem arz etmektedir. Bu  özelliklerin gelişmesi için bedensel faaliyetler açısından desteklenmeleri gerekmektedir.

Yüzme sporu da bu gelişimin desteklemesi için büyük önem taşımaktadır. Beden Eğitimi Ve Spor Dersi bünyesinde yapılan yüzme derslerinde  hedefimiz;

Okul öncesi çocuklarda,yaşına özel kas gelişiminin sağlanmasını,denge ,  ritm, çabukluk gibi koordinatif özelliklerinin geliştirilmesini, temel yüzme eğitimine hazır hale gelmesi ve su ortamına alışmasını,yüzme öğrenmeye hazır olması için gerek becerileri kazanmasını hedefleyerek etkinliklerimizi planlamaktayız.

Kasım

Aralık

BEDEN EĞİTİMİ VE OYUN

TED Ankara Kolejliler Spor Kulübü A Erkek Basketbol Takımımızın oyuncuları 12 Aralık 2022 tarihinde Anaokulumuzu ziyaret etti. Karşılarında dev adamları gören küçük taraftarlar, oldukça heyecanlandı. Sınıfları gezip öğrencilerimizle sohbet eden sporcular daha sonra spor salonuna geçerek burada minik Kolejlilerle birlikte basketbol oynadı.

Ocak

Şubat