1 Temmuz 2024

TED ANKARA KOLEJİ SPOR GAZETESİ

CUMHURİYET RUHUYLA DAİMA

6. Sınıflar Futbol Turnuvasında Şampiyon 6-T Sınıfı Oldu.

1 min read

Ortaokul Beden Eğitim Zümresi tarafından düzenlenen 06.05.2024 tarihinde başlayan 6. sınıflar futbol turnuvası sona erdi.

Birbirinden çekişmeli müsabakalara sahne olan turnuvanın finali 03.06.2024 tarihinde 6-T ve 6-S sınıfları arasında oynandı. Büyük bir mücadele içinde geçen karşılaşma adeta golle başladı. Maçın hemen başında penaltıdan golü kalesinde gören 6-S sınıfının yanıtı gecikmedi. İlk yarısı karşılıklı gollerle 2-2 eşitlikle sonuçlanan müsabakada ikici yarıda 6-T sınıfının golleri yağmur gibi geldi. İkinci yarıdaki etkili oyununun sonucunda mücadeleyi 5-2 galip tamamlayan 6-T sınıfı turnuvanın şampiyonu olurken 6-S sınıfı ise ikinciliği elde etti. Final müsabakasında yapmış olduğu kritik kurtarışlarla takımını ayakta tutmaya çalışan 6-S sınıfı kalecisi Tolga Kaan Bilgetekin ise “Turnuvanın En İyi Kaleci” ödülüne layık görüldü.

Final oynayan takımlarımızın başarı belgeleri TED Ankara Koleji Vakfı Okulları Spor Koordinatörü Sayın Mehmet Murat Boz ve TED Ankara Koleji Vakfı Özel Ortaokulu Beden Eğitimi öğretmenleri tarafından takdim edildi.

Şampiyon sınıfımız 6-T ve turnuvaya katılan bütün öğrencilerimizi kutlar başarılarının devamını dileriz.

About Author